Προσφορά για Πάσχα στον Πόρο

Πάσχα στον Πόρο

Επωφεληθείτε και φέτος από τις προσφορές του ξενοδοχείου μας με τα πασχαλινά πακέτα διαμονής!

Πάσχα στον Πόρο 2023

  • 3 Διανυκτερέυσεις σε δίκλινο/τρίκλινο 220 €
  • 4 Διανυκτερέυσεις σε δίκλινο/τρίκλινο 290 €
  • 5 Διανυκτερέυσεις σε δίκλινο/τρίκλινο 360 €

Το Πάσχα στο νησί του Πόρου είναι μαγευτικό και έχει ιδιαίτερο χρώμα προσφέροντάς σας μοναδικές στιγμές. Μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα, οι κάτοικοι επιμελούνται το νησί τους, ασπρίζουν τα κράσπεδα των δρόμων που θα περάσει ο επιτάφιος, φωταγωγούν και στολίζουν τα σπίτια τους κατάλληλα για αυτές τις άγιες μέρες. Οι επιλογές για το βράδυ της ανάστασης είναι πολλές... το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, ο Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, το Κ.Ε. του Πολεμικού Ναυτικού ή κάποια από τις υπόλοιπες πανέμορφες εκκλησίες του νησιού

Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε μαζί μας το πασχαλινό τραπέζι με μοναδικά τοπικά εδέσματα, σε ένα γιορτινό περιβάλλον, παρακαλώ κάντε κράτηση εγκαίρως.

Το νησί μας αποτελεί οικονομική και ρομαντική επιλογή και για τις άγιες μέρες.

Ειδικά τις γιορτινές ημέρες ο κατάλογός μας θα περιλαμβάνει...
Το Μεγάλο Σάββατο:
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα και αρνί στο φούρνο με πατάτες (σε παραδοσιακό φούρνο με ξύλα).
Την Κυριακή του Πάσχα: Κατσικάκι και Αρνάκι στην σούβλα. Γουρουνόπουλο με πατάτες (σε παραδοσιακό φούρνο με ξύλα). Κοντοσούβλι. Κοκορέτσι.
* Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε από τα φαγητά "της ώρας" που διαθέτουμε (μπριζόλες, παιδάκια, μπιφτέκια κ.λπ.)Η πισίνα του ξενοδοχείου μας, θα λειτουργεί κανονικά από 12/4/2023.